OniAi

decembrie 07, 2018

Informații

Informatii
Alias: Oniichan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne!, As Long as There's Love, It Doesn't Matter If He Is My Brother, Right?
Sezon: Toamnă 2012
Status: Complet
Genuri: Comedie, Ecchi, Harem, Romantic, Școală
Durată: 24 min. per ep.
Episoade: 12
Scor: 6.70
Difuzat: 5 Oct. 2012 - 21 Dec. 2012
Studio: Silver Link.


Descriere

După șase ani în care au trăit separat, fratele Akito Himenokouji și sora Akiko Himenokouji, într-un final s-au reunit. Cei doi au fost destul de apropiați, până când părinții lor au murit și au fost trimiși să trăiască cu familii adoptive separate. Acum, cei doi pot trăi împreună și pot merge la aceeași școală ca un frate și o soră extrem de iubitoare!

Nu durează mult înainte de a deveni foarte clar că Akiko are un complex al fratelui. Din nefericire pentru Akiko, fratele ei o vede doar ca pe o surioară pe care trebuie s-o protejeze. Dar asta nu o va împiedica să încerce să câștige afecțiunile fratelui ei!

Lucrurile devin mai complicate atunci când mai multe fete se mută cu cei doi frati, ceea ce o face pe Akiko să fie mai hotărâtă decât oricând să-l facă pe fratelui ei să nu-și mai ia ochii de pe ea. Acest lucru e greu de realizat deoarece celelalte fete își etalează trupurile îmbrăcate în costume de baie către Akito, luptându-se una cu alta și amestecându-se în planurile lui Akiko.
Postări aleatorii