Hataraku Maou-sama!

februarie 14, 2019

Informații

Informatii
Alias: The Devil is a Part-Timer!
Sezon: Primăvară 2013
Status: Complet
Genuri: Comedie, Demoni, Fantastic, Romantic, Supernatural
Durată: 24 min. per ep.
Episoade: 13
Scor: 7.95
Difuzat: 4 Apr. 2013 - 27 Iun. 2013
Studio: White Fox


Descriere

Frica înfricoșătoare în inimile muritorilor, Lordul Demon Satan începe să cucerească ținuturile Ente Isla cu vastele sale armate demonice. Cu toate acestea, în timp ce se avântă în această încercare brutală de a prelua continentul, eforturile sale sunt împiedicate de eroina Emilia, care-l forțează pe Satan să se retragă rapid printr-un portal dimensional numai pentru a ateriza în lumea oamenilor. Împreună cu generalul său loial, Alsiel, demonul se află blocat în Tokyo-ul modern și promite să se întoarcă și să finalizeze subjugarea ținutului Ente Isla. Asta dacă poate găsi o cale de întoarcere!

Neputincios într-o lume fără magie, Satan își asumă înfățișarea unui om numit Sadao Maou și începe să lucreze la un restaurant local fast-food al lui MgRonald, pentru a supraviețui. În curând își dă seama că scopul său de a cuceri Ente Isla nu este suficient, deoarece el devine hotărât să urce pe scara corporativă și să devină conducătorul Pământului!

Indiferent dacă este vorba despre muncă cu jumătate de normă, treburile casnice sau pur și simplu încercarea de a plăti chiria la timp, Hataraku Maou-sama! prezintă o viziune hilară asupra celor mai luminoase aspecte ale vieții de zi cu zi, toate prin ochii unui lord demon stăruitor.
Postări aleatorii