Guilty Crown

iulie 12, 2019

Informații

Informatii
Alias: GUILTY CROWN
Sezon: Toamnă 2011
Status: Complet
Genuri: Acțiune, Dramă, Mecha, Sci-Fi, Super Puteri
Durată: 24 min. per ep.
Episoade: 22
Scor: 7.69
Difuzat: 14 Oct. 2011 - 23 Mar. 2012
Studio: Production I.G


Descriere

Japonia, 2039. La zece ani de la izbucnirea „Virusului Apocalipsă”, un eveniment considerat solemn ca fiind „Crăciunul Pierdut”, națiunea, o dată mândră, a căzut sub conducerea GHQ, o forță militară independentă dedicată restabilirii ordinii. Capela Funerară, un grup de gherilă condus de infamul Gai Tsutsugami, acționează ca luptători pentru libertate, fiind singura rezistență înpotriva tiraniei crude a GHQ.

Inori Yuzuriha, un membru cheie al Capelei Funerare, se întâlnește cu Shuu Ouma, un student slab și nesportiv, în timpul unei operațiuni cruciale, care conduce la obținerea puterii regilor — o abilitate care îi permite stăpânului să extragă manifestările personalității unui individ , sau „voidurile”. Acum, devenit un participant care nu dorește să lupte împotriva GHQ, Shuu trebuie să învețe să-și controleze puterea nou-născută dacă vrea să ajute la redobîndirea independenței Japoniei.

Guilty Crown urmărește povestea de acțiune a unui elev de liceu care este târât într-un război și care posedă o abilitate care îl va ajuta să descopere secretele GHQ, Capelei Funerare și ale Crăciunului Pierdut. Cu toate acestea, în curând va afla că adevărul vine cu un preț mult mai mare decât ar fi putut vreodată să-și imagineze.
Postări aleatorii