Recrutări

decembrie 30, 2018

Acest post necesiă cunoașterea limbii engleze și limbii române.
Vârsta recomandată: 15 ani.
Trebuie să folosiți neapărat DIACRITICE.
Timp liber pentru a putea traduce minim un episod pe săptămâna. Un episod are are în medie 300 de linii cu aproximativ 5–12 cuvinte pe linie (diferă de la anime la anime).
Admiterea se face pe baza unui test.
Acest post necesită cunoașterea limbii române foarte bine, adică tot ce tine de aceasta, de la punctuație și ortografie până la gramatică și exprimare.
Vârsta recomandată: 15 ani.
Trebuie să folosiți neapărat DIACRITICE.
Timp liber pentru a putea verifica minim un episod pe săptămâna. Un episod are are în medie 300 de linii cu aproximativ 5–12 cuvinte pe linie (diferă de la anime la anime).
Admiterea se face pe baza unui test.
Acest post necesită cunoașterea programului Aegisub și diverse mici programe. Ca typesetter, trebuie să aranjezi subtitrarea în așa fel încât să arate cât mai bine, ca să nu existe „pătrățe” în subtitrare, dar nu numai, sunt anumite sign-uri ce trebuiesc aranjate pe episod cât mai frumos și îngrijit. Practic, typesetter-ul se ocupă de stilizarea subtitrării. Pentru mai multe detalii, luați legătura cu unul dintre membrii din staff.

Sunt necesare cunoștințe superioare în Aegisub.
Vârsta recomandată: 15 ani.
Timp liber pentru a putea face type la minim un episod pe săptămâna.
Admiterea se face pe baza unui test.
Karaoker-ul creeaza efectele pentru openingul si endingul episoadelor. Episoadele de cele mai multe ori vin cu acele cântece de început sau sfârțit fară nici un efect, urmând ca aceste efecte să fie adaugate de noi. Desigur, karaoker-ul se poate ocupa de mult mai multe efecte într-un episod.

Sunt necesare cunoștințe superioare în Aegisub.
Vârsta recomandată: 15 ani.
Timp liber pentru a putea face karaoke la minim un episod pe săptămâna.
Admiterea se face pe baza unui test.
Un Quality Checker este, după cum spune și denumire, cel care verifică calitate episoadelor. Noi face quality check de două ori pe episod, o dată după ce typesetter-ul tremină partea de type, adică înainte de encode pentru a verifica greșelile de type și a le putea îndrepta, și a doua oară după encode, pentru a ne asugura că nu s-a produs nicio eraore în timpul encode-ului.

Vârsta recomandată: 15 ani.
Timp liber pentru a putea face quality check la minim un episod pe săptămâna.
Este necesar un procesor bun (Minim AMD FX sau Intel i3).
Vârsta recomandată: 14 ani.
Timp liber pentru a putea encoda minim două episdoade pe săptămâna.
Ideal ar fi să aveți și o viteză de upload decenetă (minim 40mbps - 4MB/s) pentru a încărca episodul encodat pe surse de stream.
Acest post presupune încărcarea seriilor anime pe site-uri de video streamming. Postul necesită un upload decent (minim 70mbps - 7MB/s).

Download/Upload minim 70mbps - 7MB/s (Test aici).
Vârsta recomandată: 14 ani.
Timp liber pentru a încărca minmim 10 episoade pe săptămână.
Acest post presupune distribuirea seriilor noastrea anime prin intermediul serviciilor de tip torrent. Postul necesită un PC cu o capacitate de stocare cât mai mare, un upload decent (minim 50mbps - 5MB/s), cât și un uptime mai ridicat. Pe scurt, un seeder stă la seed pentru torrente.

Download/Upload minim 50mbps - 5MB/s (Test aici).
Minim 50 GB liberi pe HDD.
Vârsta recomandată: 14 ani.
Timp liber pentru a sta la seed minim 4 ore seed/zi.

Cererile pentru a face parte din Staff sunt deschise.
Dacă sunteți interesați completați formularul de mai jos, luați legătura cu Amaterasu sau trimiteți-ne un mesaj pe pagina de Facebook.
Mulțumim!


Nume
Email
Sex
Vârstă
Domiciliu
Link Facebook
Contact
Post
Nivel de experiență
De ce dorești să aplici?